Dragičević najavio zvanične informacije o Davidovom ubistvu

Društvo

Sutra ili prekosutra ćete saznati zvanične informacije u vezi ubistva mog sina, Davida Dragičevića. Ovo je večeras najavio Davor Dragičević na 120. mirnom okupljanju građanja na Trgu Krajine koji daju podršku ocu smrtno stradalog mladića u otkrivanju istine u vezi sa njegovom smrću.

Davor se zahvalio, kako je rekao, časnim pripadnicima MUP- a i Tužilaštva na novim saznanjima u vezi sa stradanjem njegovog sina Davida.

– Hvala i Demofestu na nagradi “Đakac”, hvala svima vama koji me nesebično svo vrijeme podržavate – rekao je Davor.

On je opet postavio pitanja nadležnima “zašto nije urađena obdukcija kako treba, zašto nije urađen uviđaj kako treba, te zašto je formiran Anketni odbor ako subpolicija i Tužilaštvo uradili sve kako treba”.

– Tvrdili su da nema elemenata krivičnog djela. Htjeli su da sakriju ubistvo. Vi ste sotone, vi ste lopovi i narkomani – rekao je Dragičević.

Nakon otpjevane pjesme “Klinac u getu”, na skupu je poručeno da je u cijeloj istrazi istine “ubistva” Davora najbitniji snimak sa Rajfajzen banke.

– Postoji snimak da je David kobne noći bio u policiji – rečeno je na skupu.

Majka Davida je na kraju poručila da konačno riješe “ubistvo” njenog sina kako bi porodica mogla da konačno da oplače svoje dijete.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *