Avionske karte iz Banjaluke za 9,99 evra

Društvo

Avio-kompanija “Ryanair” pokrenula je veliku rasprodaju karata za letove iz Banjaluke za sve tri destinacije – Brisel, Memingen i Stokholm.

Cijena karte na svim relacijama je 9,99 evra što omogućava klijentima da rezervišu povoljan zimski odmor po najnižoj cijeni.

Kako je saopšteno iz ove niskobudžetne avio-kompanije, ponuda je dostupna za putovanja u novembru, pa sve do 15. decembra i može se naći na internet stranici Ryanair.com, od ovoga trenutka, pa do ponoći u četvrtak, 23. avgusta.

Avioni Ryanair-a će sa banjalučkog aerodroma dva puta sedmično letjeti za Brisel, Stokholm i Memingem, a predviđena cijena karata za te destinacije je 19,99 evra.

Duško Kovačević, vd direktora preduzeća Aerodromi RS AD Banja Luka povodom ove akcije je izjavio da su presrećni što sarađuju sa aviokompanijom broj 1 u Evropi koja će nam svima otvoriti vrata u Evropu i Svijet u privrednom, turističkom, ekonomskom, sportskom i svim drugim segmentima.

“Rajaner nas je opet iznenadio sa izuzetno lijepom informacijom da se do 23.08.2018 godine u ponoć može kupiti karta za sve tri destinacije po cijeni od 9.99 EUR. Pozivam sve naše građane da iskoriste ovu izuzetnu priliku i da za po izuzetnoj cijeni otputuju u neku od destinacije prema kojoj Ryanair leti sa naseg aerodrome”, naveo je Kovačević.

mondo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *