RestartSrpska: Ne trebaju nam huškači iza kojih se krije vlast!

Društvo

Vrijeme ratova i sile je prošlo, Republici Srpskoj treba mir, stabilnost i jake institucije, a ne rušilački i ratnohuškački NVO sektor iza koga se krije vlast, poručuju iz Restarta.

Povodom najave UG “Istočna alternativa”, za čije reference i dosadašnje rezultate rada niko ne zna, a koji su se oglasili putem Agencije SRNA da organizuju kontramiting na Trgu Krajine protiv pristalica, kako kažu, “Saveza za promjene”, poručujemo sljedeće:

-UG “Istočna alternativa” su očigledno još jedan “specijalitet” iz kuhinje režima, napravljen od pokvarenih sastojaka i koji ima za zadatak realizaciju nauma njihovog šefa koji je najavio “ćišćenje” trga još prije izbora.

-Savršeno je jasno da se na Trgu ne okupljaju nikakvi pristalice političkih partija, nego građani Banjaluke koji već 7 mjeseci traže istinu o ubistvu svog sugrađanina.

-Takođe je vrlo jasno da ti građani ne ruše nikakve institucije, već se, naprotiv, bore za njih i za to da u njima rade čestiti ljudi koji će primjenjivati zakon jednako prema svakom građaninu, što zapravo govori da građani na trgu rade na jačanju i čuvanju institucija RS

-Iz svega toga se može zaključiti da režim na čelu sa Miloradom Dodikom, gurajući naprijed svoje poslušnike, želi da sprovede pakleni plan koji je imao pripremljen za Trg, ali je, kada je opomenut od svojih stranih mentora, od toga “odustao” i naknadno povlačio svoje izjave. Sada će taj plan ostvariti okrećući sopstveni narod jedne na druge, a da oni pri tome ostanu “čistih ruku”.

-To sve govori o samom režimu i koliko im je ustvari bitan njihov narod, da su spremni i na bratoubilačke pohode kako bi se očuvali na vlasti i kako bi prikrili sve one kriminalne radnje koje stoje iza njih.

-Sada je samo pitanje : Da li postoje bolesni umovi koji bi svoje ime isprljali radi sakrivanja „krvavih“ poslova vlasti i time obilježili i sebe i svoja pokoljenja kao krvnike vlastitog naroda?

Svakako smatramo da se o ovakvim idejama treba obavijestiti sve relevantne domaće i međunarodne institucije, za koje vjerujemo da neće ostati nijeme na sprovođenje sile “u hirurškim rukavicama” odnosno pod plaštom nereferentnih i javnosti nepoznatih NVO kao što je “Istočna alternativa”.

Vrijeme ratova i sile je prošlo, Republici Srpskoj treba mir, stabilnost i jake institucije, a ne rušilački i ratnohuškački NVO sektor iza koga se krije vlast, poručuju iz Restarta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *