Banjalučka zima: Koncerti, Djeda Mraz i “sarma to go” za posjetioce

Društvo

Veseli praznični ugođaj na dvije lokacije u centru grada i mjesec dana žurki očekuje sve Banjalučane i posjetioce od 15. decembra do 15. januara, u okviru manifestacije “Banjalučka zima”.

Plato ispred Muzeja savremene umjetnosti postaće Banjalučka bajka, a parkić kod Narodnog pozorišta RS mjesto koje nudi 30 dana zabave.

– Velika novogodišnja jelka će upaliti svoje lampice za dvije sedmice. Na otvaranju nas očekuje nastup Banjalučanina Borisa Režaka, Mama Vox i Kontrol Nika, koji će, specijalno, po prvi put u našem gradu, izvesti performans sa lutkom visine skoro 3 metra – najavili su iz agencije koja je organizator događaja, uz podršku Grada Banjaluka i Turističke organizacije grada.

Pod hiljadama lampica i novogodišnjih ukrasa, posjetioci će moći dobro da se provedu i uživaju u pripremljenom zabavnom programu. Očekuju nas tehno, fank, latino, rok i pop zvuci, te nastupi domaćih umjetnika, DJ-eva i tribute bedova.

Tokom mjesec dana malog zimskog gradića u srcu velikog grada, organizovani su i sadržaji za najmlađe.

– Predstava Dječjeg pozorišta, iscrtavanje lica, animatori iz regije, specijalan sadržaj i bogat dječji program s iznenađenjima, rezervisani su za mališane i sve one koji su ostali djeca u srcu. Svi su dobrodošli – poruka je organizatora.

Nova godina za djecu, koja je prethodnih godina bila na Trgu Krajine, održaće se u ” Banjalučkoj bajci” 31. decembra, u 12 časova, uz nastup klovna, Djeda Mraza, balon šou i plesno-akrobatski performans na svili.

U novogodišnjim kućicama, nudiće se različiti specijaliteti i domaće delicije, neizostavno kuvano vino, kolačići, topli kokteli, “sarma to go”, giros, roštilj, pekarski program, paste.

Banjalučka zima vam donosi i nešto posebno – rakija bar i čokoladnu fontanu.

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *