Bivši SNSD-ovac iz Mrkonjić Grada na prodaju nudi sve što je dobio od partije!

Društvo

Razočarani bivši član SNSD-a objavio je oglas u kojem je ponudio na prodaju sve što je dobio od partije za koju je “teglio”.

Dragan Kajtez iz Mrkonjić Grada, bivši član Saveza nezavisnih socijaldemokrata, koji tvrdi da je žestoko izmanipulisan i namagarčen od strane SNSD-a, postavio je nesvakidašnji oglas na stranicu OLX.ba

-Kao bivši član SNSD-a u periodu od 2004. do 2016. dobio sam neprocjenjive poklone koje sam primoran da prodam po simboličnoj cijeni obračunatoj po sistemu vremena provedenog u SNSD-u 1 Dan – 1 KM*.

*Napomena – Uzeta je okrugla brojka dana po godinama, gore-dolje jedan, dva mjeseca

Ove poklone ne dobijaju svi članovi, već samo oni koji su najviše “teglili”…te je vrijednost ovih stvari mnogo veća od one koja se izražava u novcu…ali meni je potreban posao, novac, život…pa sam primoran da prodam ovo “blago”.

Taman da vidimo koliko je SNSD-u stalo do njihovih promotivnih materijala, njihovih obilježja i stvari.

Prodajem:
– SNSD “Polo majica” (dobar kvalitet, obučena jednom), to je majica sa kragnom…jako mali broj ovih majica je pušteno u opticaj.

– Broš SNSD-a (bedž), to je već status više klase.

– SNSD USB 8 GB (upotrebljiva stvarčica)

Za sve navedeno, Dragan Kajtez traži 4.389 maraka.

Na ovakav potez odlučio se jer mu “FZO RS ne žele odgovoriti na pitanje o ilegalnom i nezakonitom zapošljavanju na radna mjesta za koje je bio raspisan javni oglas, zatim poništen i bez ponovnog objavljivanja konkursa zaposlena određena lica”.

Fotografije ponuđene robe pogledajte u galeriji ispod.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *