Iz Predsjedništva BiH pozvali na obilazak rekonstruisanog trotoara!

Društvo

Iz press službe Predsjedništva Bosne i Hercegovine obavijestili su medije o “radnom” obilasku rekonstruisanog trotoara ispred zgrade Predsjedništva u srijedu u podne.

-U povodu završetka rekonstrukcije pločnika ispred zgrade Predsjedništva BiH bit će upriličen radni obilazak zamjenika glavnog tajnika Predsjedništva BiH Dženana Selimbegovića, načelnika općine Centar dr. Nedžada Ajnadžića i predstavnika Direkcije za puteve Kantona Sarajeva Adnana Alikadića i Fahrudina Djedovića s početkom u 12.00 sati, navedeno je u pozivu upućenom na adrese svih medija.

Obilazak trotoara najavili su zamjenik glavnog sekretara Predsjedništva BiH Dženan Selimbegović, načelnik Opštine Centar Nedžad Ajnadžić i predstavnici Direkcije za puteve Kantona Sarajevo Adnan Alikadić i Fahrudin Djedović.

Radni obilazak trotoara je otvoren za novinare, snimatelje i fotoreportere koji u zgradu Predsjedništva BiH, zbog bezbjednosnih provjera, treba da stignu najkasnije do 11:45, stoji u saopštenju.

Monogi su obilazak trotoara u aranžmanu Predsjedništva BiH nazvali “događajem godine”, što zbog nesvakidašnjeg poziva, što zbog maratonske rekonstrukcije koja je trajala duže od tri mjeseca.

Rekonstrukcija je počela 10. avgusta, koštala je 362.812,65 KM, a zajednički su ga finansirale Opština Centar i Direkcija za ceste Federacije BiH.

Da li će se i u kojem broju “obilasku” trotoara odazvati mediji i građani znaćemo uskoro.

Tviteraši su već rekli šta misle o tome.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *