PDP: Razbijanje auta Stanivukoviću ima potpis mafije

Društvo

Šef kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini RS Perica Bundalo najoštrije je osudio razbijanje vozila poslanika Draška Stanivukovića.

 

On je istakao da je ovo više nego jasna poruka da narodni poslanici ne trebaju da razmišljaju svojom glavom i da ne trebaju ukazivati na probleme koje opterećuju ovo društvo.

 

– Zahtjevamo od MUP RS da što prije otkrije počinioce jer ako to ne učine brzo otvaramo jedan značajan problem u Srpskoj – naveo je bundalo.

 

Zgrožen ovim činom bio je i predsjednik PDP Branislav Borenović.

 

-Ovo je jedan gnusan atak na mladog čovjeka, koji razmišlja svojom glavom i koji je poslanik PDP i građana koji su ga izabrali- njih više od 20.000 – istakao je Borenović.On je pozvao sve bezbjedonosne strukture da pod hitno riješe ovaj slučaj i tako pokažu građanima da su bezbjedni i da se mogu osjećati bezbjedno.

 

-Inače ćemo s pravom sumnjati da je društvo nebezbjedno i da su građani prepušteni sami sebi. Sve ćemo učiniti da zaštitimo bezbjednost Draška Stanivukovića i svakog drugog građana – naveo je Borenović.
Dodao je da policija može otkriti počinioce ovog napada, ako želi.

 

Borenović je istakao da je Stanivukovićeva ustavna obaveza, kao i svakog narodnog poslanika, da ukazuje na sve anomalije u društvu i da na zahtjeve građana odgovara inicijativama, pitanjima i aktivnostima.

 

Reakciju nadležnih traži i poslanik SDS Nebojša Vukanović.

 

– Draško i ja smo zajedno došli tim vozilom juče iz Trebinja. Ovo nije poruka samo Drašku već i svim građanima RS da nisu bezbjedni i da mafija vlada ovom državom. Tražimo od policije da otkrije nalogodavce, a ne samo napadače, i to u roku od 48 sati. U protivnom treba insistirati na smjeni ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača – naveo je Vukanović.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *