Oštar duel Vukotića i Tomića na Fejsbuku: Prijetnje šamarima i prozivke za korupciju

Društvo

Vukotić:Tebi jedino što fali od oca jeste roditeljska šamarčina!
Tomić: Kupili su te kao glavicu Milovog lijevčanskog kupusa na zagrebačkoj pijaci!

Na društvenoj mreži Facebook danas se rasplamsala žučna rasprava između Njegoša Tomića, sina poginulog borca VRS iz Višegrada, koji duže od deset mjeseci štrajkuje u Parku Mladen Stojanović i predsjednika Udruženja “Veterani RS” Duška Vukotića.

U nastavku donosimo izvorno dio te prepiske:

Duško Vukotić:

Slušaj ti potomče poginulog saborca, jer odavno više ti nisi dijete nego matora konjina! Tebi jedino što fali od oca jeste roditeljska šamarčina. Ne diram te i radi ono što misliš da najbolje znaš. Ne nazivaj moju suprugu mojom švalerkom jer ću ti ja nadoknaditi ono što ti nedostaje. Ne laži o plaćeništvu i hiljadama maraka, jer ja kao ni ti ne vjerujem u pravosudni sistem i ne mislim te tužiti. Zaboravi moje ime i prezime i ne jedi više govna. Kao što svi znaju ti štrajkuješ glađu. Otvoreno neću sa tobom da diskutujem jer preko mene nećeš graditi sebi rejting. Pokušaj to da zloupotrebljavaš i dalje!
Pozzzz! Duško Vukotić

Njegoš Tomić:

Ja bih rekao prvo POMAŽE BOG “VETERANE”!!! Ako nama više i Bog može pomoći sa ovakvom vlašću koju ti zdušno podržavaš! E ostalo je “VETERANU” još samo to da nam ova DEZERTERSKA vlast i njeni poltroni i jajare počnu lupati “šamarčine”, onako roditeljski! Evo Vukotiću, imam jedan prijedlog: Ti “SRBINE” kreni rukom prvi, šef Milorad će te posebno nagraditi za taj gest i slušaj, dobro zategni, al` gledaj da ne omašiš, jer ako omašiš, onda bi ti to bilo poslijednji put, jer što te je u ratu na svu sreću mimoišlo, u miru budi siguran da ne bi! Život su boračkoj populaciji upropastili razni profiteri, lopine, dezerteri, pa i pojedini borci koji su zbog svoje male smrdljive guzice za koju su umislili da će im vječno “vrcati” ovom planetom bili u stanju prodati sve zasluge stečene u ratu! SRAMOTA!

A što se to toliko brecaš i trzaš kad ti pomenuh da su te kupili. Ma jesu bolan, kupili su te kao glavicu Milovog lijevčanskog kupusa na zagrebačkoj pijaci. Kažeš da ne vjeruješ u sistem?! Pa što si onda dio tog sistema u kojeg nemaš povjerenje – što se proda tako sramnom sistemu?! Ma tužio bi ti mene, no se bojiš bruke u javnosti i opsude naroda. Znam ja da vi mene mrzite Vukotiću jer ste kukavice koje mrze boljega od sebe, jer ste kukavice pod čiju komandu u ratu više niko ne bi stao jer su vas svi već odavno pročitali kao bukvar iz prvog razreda osnovne!

Znam ja da bi vi sad voljeli da ja umrem pa makar i od gladi, ali štrajk glađu davno je završen, ali pobuna u parku i štrajk još uvijek traju u šta si ti dobro upućen! Čega se plašiš u otvorenoj diskusiji??? Pa nisi ti čovječe LEPA BRENA da na tebi gradim rejting, moj rejting dovoljno je izgrađen tako da mi ga prepiska s` tobom samo može ukvariti. Ali ja ne volim ostati nedorečen i volim svakome sasuti u bradu ono što mislim a svaki ceh sam spreman platiti koliko košta! I upamti Obiliću su se smijali kada je rekao da će ubiti Murata, smiju se i meni takvi poput tebe i ostalih Brankovića! I Obilić na kraju ispuni svoje obećanje… RAZMISLITE O TOME!
NJEGOŠ TOMIĆ (borac protiv nenarodnog režima Milorada Dodika – što ti nikad nisi bio)…

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *