Umičević ne ide kod Melanije na bal (VIDEO)

Društvo

Tehnički direktor fabrike obuće “Bema” iz Banjaluke Marinko Umičević, koji je dobio pozivnicu od buduće prve dame SAD Melanije Tramp da učestvuje na humanitarnom balu 19. januara u Vašingtonu, dan prije inauguracije Donalda Trampa za predsjednika, potvrdio je da ipak neće stići na ceremoniju.

– Iako sam na vrijeme predao sve papire za vizu, zakazali su mi termin u Sarajevu tek za 17. januar – kaže nam Umičević.

– Prethodno su rekli 8. januara, a onda me naknadno obavijestili da nemaju slobodnog termina prije 17. januara, a bal je dva dana kasnije, što znači da nema nikakve šanse da stignem.

Umičević kaže da mu je veoma žao, jer je već počeo da se priprema za ovaj događaj, a planirao je da boravak u Vašingtonu iskoristi kako bi promovisao Banjaluku.

– Spremio sam knjige i sve o turističkoj ponudi Banjaluke, i žao mi je što ipak neću uspjeti da realizujem svoj odlazak. Očigledno to nekom ne odgovara, ali šta je tu je – rekao je Marinko.

{youtube}Y5MMEq8KmLc{/youtube}

Direktor fabrike “Bema” je za vrijeme kampanje za izbor predsjednika SAD poslao Melaniji Tramp dva para svečanih cipela uz poruku da se nada da će ih nositi u Bijeloj kući kao prva dama Amerike.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *