Sutra nestabilno vrijeme sa kišom

Društvo

U BiH sutra će biti promjenljivo, nestabilno i svježe vrijeme za ovo doba godine, uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom.

 

Ujutro će biti umjereno oblačno vrijeme, uz mogućnost za kiše ili pljuska ponegdje na istoku i sjeveroistoku, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

 

Popodne povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Intenzivniji grmljavinski procesi očekuju se na sjeveroistoku i istoku, dok će na jugu Hercegovine biti suvo i sunčanije. Tokom noći smanjenje oblačnosti.

 

Jutarnja temperatura od devet do 15, na jugu oko 18, a najviša dnevna od 18 do 25, na jugu do 29 stepeni Celzijusovih.

 

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

 

Danas preovladava pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

 

U Republici Srpskoj do sredine sljedeće sedmice očekuje se promjenjivo, nestabilno i svježe vrijeme za ovo doba godine, uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom.

 

U ponedjeljak, 15. jula, tokom dana i poslijepodne biće promjenljivo i nestabilno, uz mjestimičnu kišu i lokalne pljuskove i mogućnost grmljavine, a suvo ostaje u Hercegovini uz sunčanije vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 17 do 24, na jugu do 28 stepeni.

 

U utorak, 16. jula, jutro će biti pretežno oblačno, mjestimično sa kišom na krajnjem zapadu, jugozapadu i jugu, a u ostalim krajevima suvo. Tokom dana i popodne smanjenje oblačnosti uz sve više sunčanih intervala i malo toplije. Najviša dnevna temperatura kretaće se od 19 do 26, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih.

 

U srijedu, 17. jula, trebalo bi biti sunčano uz malu, ponegdje i umjerenu oblačnost i malo toplije sa najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 28 stepeni.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *