Banjaluka: Raspisan konkurs za omladinske projekte

Društvo

Grad Banja Luka raspisao je danas javni poziv za prijavu projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade, koji će se sufinansirati iz budžeta Grada Banja Luka u 2017. godini, u iznosu do 10.000 KM po projektu.

Organizacije mogu prijaviti projekte do 18. aprila, i to iz sljedećih oblasti:
– Zapošljavanje mladih,
– Neformalno obrazovanje, kultura i mladi,
– Zdravlje i socijalna politika prema mladima,
– Informisanje mladih,
– Ravnopravnost polova,
– Mobilnost, omladinski rad i organizovanje,
– Korištenje slobodnog vremena mladih i participacija u društvu,
– Borba protiv nasilja i kriminaliteta,
– Zaštita životne sredine i mladi,
– Stambena politika i mladi.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sve organizacije registrovane u skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju, odnosno koje su upisane u Omladinski registar Grada Banja Luka, djeluju i imaju sjedište na području grada Banja Luka.

Prijave pristigle na ovaj javni poziv, razmatraće i vrednovati Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade po Javnom pozivu.

Prijava projekta na Javni poziv, sa svom potrebnom dokumentacijom podnosi se u dva primjerka (1 štampana i 1 elektronska verzija – CD/USB – Obrazac 2. sa Prilozima od 1. do 2.) u zatvorenoj koverti lično u Gradsku upravu, kancelariju broj 14, tokom radnih dana u periodu od 8 do 15 časova ili preporučeno poštom na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom: Javni poziv za prijavu projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade, koji će se sufinansirati iz Budžeta grada Banja Luka u 2017. godini, iz oblasti (navedete oblast), poziv na broj 15-6-179/17, od 29.03.2017. godinu i navod „Ne otvarati“.

Kompletan javni poziv, obrasce i Pravilnik preuzmite ovdje.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *