Humanitarni broj 1457 za Sofiju Mićević

Društvo

Humanitarni broj 1457 putem kojeg donirate jednu konvertibilnu marku za liječenje malene Sofije Mićević, od danas je aktivan.

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” iz Banjaluka pozvala je sve ljude da na ovaj način daju svoj doprinos i pomognu pri liječenju trogodišnje Sofije Mićević koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Akcija “Srcem za Sofiju” pozivom na ovaj proj trajaće sve do 30. aprila.

Zdravstveno stanje trogodišnje Sofije posljednjih dana stalno varira tako da još nije u mogućnosti da krene na liječenje u kliniku “Jons Hopkins Medicine International” u Baltimor.

Mala lavica je na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta “Dr Vukan Ćupić” u Beogradu, gdje prima terapiju kako bi što prije mogla otputovati u kliniku u Baltimor da bi počela liječenje metodom primjene T-ćelija.

U Humanitarnoj organizaciji “Budimo ljudi” iz Banjaluke rekli su u petak da Sofijino stanje varira, da je nekad bolje, pa se opet kasnije osjeća loše.

“Veliki je borac i nadamo se da će i ovo brzo prebroditi, jer od malih nogu se bori”, rekli su iz organizacije.

Istakli su da nakon akcije u kojoj je sakupljeno 270.000 dolara (485.987 KM) za prvi dio liječenja male Sofije nema stajanja, jer je misija sakupiti još 540.000 dolara (971.974 KM) da bi mogli proglasiti pobjedu.

Mnoštvo humanitarnih akcija za prikupljanje pomoći Sofiji u punom je jeku, a razne institucije, privrednici, pojedinci ujedinili su se da se što prije sakupi potreban novac za liječenje trogodišnje Banjalučanke.

Tako, frizerski salon “ZiZu” u naselju Sunce u Banjaluci organizuje 2. aprila akciju, kada će sav prihod od šišanja, farbanja, feniranja i uljepšavanja proslijediti za liječenje male Sofije. Muzička škola “Opus conmusica” organizuje 3. aprila humanitarni koncert pod nazivom “Violeta” u Muzičkom paviljonu “Petar Kočić” u Banjaluci s početkom u 20 časova. U Narodnoj biblioteci u Čajniču u petak je otvorena prodajna izložba, čiji će prihod ići za liječenje djevojčice. U Sportskoj dvorani “Laktaši” 13. aprila biće organizovani humanitarni trenig i veče za Sofiju.

Žiro računi

Svi koji žele i mogu pomoći maloj Sofiji Mićević to mogu učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija
Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *