Stanivuković digao na noge Petrićevac (VIDEO)

Društvo

Odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Draško Stanivuković, zajedno sa mladima iz Savjeta mjesne zajednice Petrićevac, pokrenuo je niz akcija za uređenje tog naselja i stvaranje boljih uslova za život građana.

Krajem prošlog mjeseca, Stanivuković i njegova ekipa okupili su oko 100 uglednih privrednika sa područja Petrićevca, od kojih očekuju pomoć u realizaciji svojih ideja.

Ne želimo da čekamo da nas se sjete Gradska uprava i nadležne gradske službe, želimo da krenemo s uređenjem našeg naselja, a da u budućnosti rješavamo i krupnije probleme, rekao je Stanivuković na sastanku.

Mnoge aktivnosti koje je pokrenuo Stanivuković su već provedene, a najavljeno je i niz humanitarnih akcija, pomoći starijima i bolesnima, darivanja porodica koje dobiju treće djete, zapošljavanja i omladinskih preduzetničkih inicijativa.

Zahvaljujući preduzetnom duhu mladog odbornika, na Petrićevcu su uradili proširenje jedne ulice od Petrićevca ka Paprikovcu, naravili pješačku stazu koja je olakšala odlazak djece u školu, a peticijom su se izborili za brzinomjer u Njegoševoj ulici, čime je omogućen bezbjedniji saobraćaj za sve učesnike.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *