Kolovozi suvi, uslovi za vožnju povoljni

Društvo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozači saobraćaju po suvim kolovozima, uz povoljne uslove za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na magistralnom putu M-4, /dionice Prijedor-Lamovita, Kozarac-Lamovita, Lamovita-Ivanjska i Ivanjska-Šargovac/ zbog iskopa sondažnih jama doći će do izmjene režima saobraćanja.

Radi postavljanja rasvjete na priključnoj rampi na auto-put, izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka, u mjestu Klašnice.

Na dionici Brčko-Lončari, u naselju Gorice, zbog radova je izmijenjen režim saobraćanja, a predviđeno je da radovi traju do 26. juna.

Zbog bušenja i miniranja terena na magistralnom putu M-5 /dionica Rogatica-Ustiprača/, u mjestu Dub dolazi do povremenih obustava saobraćanja, u trajanju od pet do 15 minuta.

Na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i R-476 / dionica Ukrina-Gornja Vijaka/ vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

Saobraćaj za sva vozila teža od 16 tona zabranjen je na magistralnom putu M-18 /dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora Šćepan Polje/.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *