Grujić ponovo izabran za direktora banjalučkog DEPOT-a

Društvo

Nadzorni odbor JP “DEP-OT” d.o.o. Banjaluka na današnjoj sjednici imenovao je ponovo Novu Grujića, diplomiranog ekonomistu iz Banjaluke za direktora ovog preduzeća.

Na konkurs za izbor direktora DEPOT-a prijavila su se tri kandidata koje je Komisija za izbor direktora rangirala prema ocjenama: Boris Međedović – 8,90, Novo Grujić – 7,40 i Radovan kalaba – 5,40.

Zanimljivo je da je komisija na intervjuu najbolje ocijenila prvoplasiranog Borisa Međedovića, diplomiranog pravnika (180 ECTS bodova), zaposlenog u Fondu zdravstvenog osiguranja RS na mjestu rukovodioca Službe za inostrano zdravstveno osiguranje.

Međedović nije ispunjavao uslove iz konkursa u pogledu stručne spreme, pa je za direktora izabran drugoplasirani Novo Grujić.

Grujić je do danas bio vršilac dužnosti direktora, nakon što mu je 1. jula istekao četvorogodišnji mandat.Na dužnosti direktora DEPOT-a je od juna 2013.godine, i u protekle četiri godine je ostvario značajne rezultate.

Prošlu poslovnu godinu je završio sa oko 270.000 KM neto dobiti, a uspio je da isplati oko 750.000 KM kreditnih obaveza preduzeća.Plate za 43 radnika se isplaćuju redovno sa svim doprinosima i ovo preduzeće je jedno od najuspješnijih gradskih preduzeća.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *