Mlađenović: Ništa iz pisma nije tačno, to je obračun konkurencije!

Društvo

Dalibor Mlađenović, vlasnik preduzeća “Mlađenović matrica” d.o.o. iz Prnjavora tvrdi da se njegovo ime neopravdano našlo u medijima u negativnom kontekstu, a u vezi sa uzdavanjem vozačkih dozvola, i da je u pitanju obračun konkurencije.

– Ja sam tri godine radio “kod velikog gazde iz Ljubljane” i tek kada sam otišao od njega nastao je problem. Pisca anonimnog pisma trebali ste pitati da li mi je tokom rada kod njega isplatio sva zaostala primanja, i da li je ovo osveta što sam počeo da radim sam, navodi Mlađenović u demantiju teksta koji je “Istinito” prenio sa portala Direktno.ba.

Mlađenović kaže da su informacije iz pisma i navodne prijave koja je objavljena u pojedinim medijima potpuno netačni.

 – Posebno naglašavam da nikada nisam izdavao bilo kakavu potvrdu, pa ni lažnu, jer u Sloveniji nije potrebna bilo kakva potvrda o pripremnoj nastavi da bi neko pristupio ispitu za „COD 95”. Sam ispit se odvija u ovlaštenim centrima koji nemaju bilo kakave veze sa mojom firmom a provode ga isključivo državljani Slovenije, zaposleni u nekim od njihovih ministarstava, objašnjava Mlađenović i dodaje da nije mogao uticati na tok i rezultate ispita u Sloveniji.

– Ja ću obavijestiti ispitne centre u Sloveniji o lažima objavljenim u ovašnjim medijima i sa nestrpljenjem ću čekati njihovu reakciju, najavio je Mlađenović .

On je dodao da o njemu kao predavaču i rezultatima rada “Mlađenović matrica” najbolje govore komentari zadovoljnih polaznika na stranici firme na Fejsbuku.

U pismu navodno prevarenog šofera iz Banjaluke navedeno da je Mlađenović kandidatima uzimao novac, a za taj novac zauzvrat im je sređivao lažna uvjerenja o položenom vozačkom ispitu za B i C kategoriju, kao i mogućnost da bez učenja i bez provjere znanja dobiju licencu za “kod 95”.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *