Sutra znatno toplije uz sunčane intervale

Društvo

Sutra će biti toplije vrijeme uz sunčane intervale i najvišu temperaturu vazduha do 20 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti promjenljivo oblačno i hladno, a oko rijeka i po kotlinama uz maglu i nisku oblačnost.

Tokom dana biće malo toplije nego danas i promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, a u Hercegovini sunčano sa malo oblaka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu oko osam, u višim krajevima oko minus jedan stepen Celzijusov. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 14 do 20, u višim krajevima od 12 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab zapadni i jugozapadni, a u Hercegovini, prijepodne slaba bura, a poslijepodne zapadni i sjeverozapadni vjetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00: Bjelašnica minus tri stepena Celzijusova, Čemerno dva, Han Pijesak tri, Kalinovik četiri, Rudo i Sokolac pet, Foča i Gacko šest, Mrakovica sedam, Nevesinje, Višegrad, Srebrenica i Sarajevo osam, Mrkonjić Grad, Bugojno i Livno devet, Šipovo 10, Zvornik 11, Krupa na Uni, Ribnik i Tuzla 12, Doboj, Trebinje i Bileća 13, Prijedor, Banjaluka i Srbac 14, Novi Grad 15, Mostar 17, a Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *