Restart na naplatnim rampama u Glamočanima: Najapsurdniji projekat u istoriji Balkana! (FOTO)

Društvo

Aktivisti pokreta Restart Srpska danas su na nefunkcionalnim naplatnim rampama na brzom putu u Glamočanima napravili performans, želeći time da upozore javnost na probleme bezbjednosti u saobraćaju i neodgovorno trošenje budžetskog novca.

Iz Restarta su podsjetili da će se na ove kućice doslovno baciti blizu 4 miliona maraka, i da za to, kako sada stvari stoje, neće niko odgovarati.

– Prvo su potrošili preko 2 miliona maraka za postavljanje ovih kućica koje nikada nisu naplatile niti jednu jedini marku, a pritom su prouzrokovale brojne saobraćajne nesreće, a sada žele da nam kažu da je za njihovo uklanjanje potrebno preko milion i po maraka. Mi smatramo da je to smiješno i nevjerovatno. Restart bi za 50.000 KM organizovao radnu akciju, počastio ljude i za dva dana počistio ovo ruglo, a da nam pri tome ostane novca i za novo asfaltiranje, izjavio je predsjednik Restarta Stefan Blagić.

U Restartu ističu da jer ovo najapsurdniji projekat u istoriji Balkana zbog čije nefunkcionalnosti se, osim bahatog trošenja para, dogodio veći broj saobraćajnih nesreća u kojima su stradali građani.

– Šta mi mislimo o tom projektu smo pokazali u onom lavoru, poručili su iz Restarta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *