Sutra oblačno vrijeme sa kišom

Društvo

Sutra će biti svježije i pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabim pljuskovima.

Ujutro će biti oblačno, sa slabom kišom. Nešto jačih padavina biće samo na jugu i jugoistoku tokom jutra, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana biće svežije i oblačno, povremeno sa slabom kišom. Na sjeveru popodne biće pretežno suvo, a uveče i u noći kiša će prestati u većini predjela.

Najniža jutarnja temperatura vazduha iznosiće između četiri i devet, a najviša dnevna između 10 i 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, uglavnom južnog i jugoistočnog smjera, na sjeveru sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno sa kišom.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica jedan stepen, Bihać sedam, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Drvar, Prijedor i Sanski Most osam, Gacko, Ribnik i Banjaluka devet, Šipovo, Bugojno i Jajce 10, Nevesinje i Han Pijesak 11, Kalinovik, Doboj, Srbac, Široki Brijeg i Zenica 12, Gradačac i Mostar 13, Livno i Trebinje 14, Foča, Mrakovica, Brčko, Grude i Sarajevo 15 stepeni Celzijusovih.

U Višegradu je u 13.00 časova izmjereno 16 stepeni DŽelzijusovih, u Bijeljini, Srebrenici i Tuzli 17, u Rudom 18 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *