Gajanin održao sastanak sa predstavnicima studenata

Društvo

Nakon sjednice Senata Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) i izbora prof. dr Radoslava Gajanina za vršioca dužnosti rektora, u petak je održan prvi sastanak sa legitimnim predstavnicima studentskih organizacija Univerziteta.

Na sastanku u prostorijama Rektorata još jednom je razmotreno svih 18 zahtjeva koje su studentski predstavnici uputili rektoru i Univerzitetu.

– Problemi su raspoređeni u tri grupe pitanja i dogovoreno je da se odmah krene u realizaciju od grupe lakših prema težim pitanjima. Grupa pitanja koja se odnosi na složenije zahtjeve, traži izvjesno vrijeme za realizaciju, navodi se u saopštenju Rektorata UNIBL.

Takođe se navodi da su studentski predstanici upoznali v.d. rektora Radoslava Gajanina i rektorski tim sa svim informacijama koje imaju u slučaju ”Balaban” i da su dobili maksimalnu podršku v.d. rektora i rektorskog tima.

Sastanku sa predstavnicima studenata prisustvovali su i prodekan za kadrove i materijalne resurse UNIBL Luka Kecman i prodekan za međunarodnu saradnju Biljana Antunović.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *