Banjaluka: Od sutra zajednički klub odbornika SDS-PDP-NDP

Društvo

Odbornici u Skupštini Grada Banjaluka Aleksandar Petković, Draško Stanivuković, Mirna Savić Banjac i Saša Lazić ubuduće će i zvanično djelovati u zajedničkom klubu odbornika SDS-PDP-NDP.

Zajednički klub formiran je zbog potrebe za snažnijim i vidljivijim zastupanjem interesa građana koji su svoje povjerenje ukazali ovim odbornicima, ali i partijama iz kojih dolaze, navedeno je u saopštenju ovog kluba za medije.

Početak rada novog kluba odbornika „SDS-PDP-NDP“ biće i zvanično potvrđen u četvrtak, uoči zasjedanja Skupštine grada Banjaluka.

U saopštenju se ističe da će zajedničko djelovanje odbornika Petkovića, Stanivukovića, Lazića i Savić-Banjac biti usmjereno na zastupanje interesa običnih ljudi, koji od svojih predstavnika u gradskom parlamentu to očekuju.

– Kroz ukazivanje na nagomilane probleme, te borbu protiv ličnih interesa pojedinaca opozicioni odbornici nastojaće dati konstruktivne prijedloge za poboljšanju uslova života u Banjaluci, ističe se u saopštenju uz poziv građanima da im se obraćaju sa svojim problemima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *