Iduće sedmice pojačana kontrola saobraćaja

Hronika

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta od ponedjeljka, 3. oktobra, do nedjelje, 9. oktobra, vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima.

Riječ je o magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Tuzli, Bijeljini i Loparama, kao i o više lokalnih saobraćajnica.

Policija napominje vizačima da se na pravcima Brčko-Lončari (Dejtonska ulica), Brčko-Bijeljina (Bijeljinska ulica), Brčko-Čelić (Ulica Nikole Tesle) i Brčko-Cerik (Malezijski put) brzina kretanja vozila kontroliše iz dva smjera pomoću stacionarnih radara, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

Pomoću pokretnog radara koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje, policija će preduzimati i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine (poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada).

Brčanska policija poziva vozače da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *