Banjaluka: Dva lica privedena zbog napada u sačekuši

Hronika

Nepoznati napadači napravili su sinoć sačekušu i napali dva lica koja su bila u automobilu “pasat 5” u banjalučkom naselju Obilićevo.

U banjalučkom naselju Obilićevo sinoć oko 22.00 sata uhapšeni su dvadesetšestogodišnji N.D. (26) iz Laktaša i dvadesetdvogodišnji O.F. (22) iz Banjaluke, nakon što su oštetili automobil passat.

Portparol Policijske uprave Banjaluka, Marija Markanović, potvrdila je da je sinoć došlo do napada i da su uhapšena dva lica.

– Policijski službenci Policijske uprave Banjaluka, nedugo nakon zaprimljene prijave, da su nepoznata lica u ulici Miloša Obilića grad Banjaluka oštetili putnički automobil marke passat koje je bio zaustavljen, lišili su slobode dva lica, jedno iz Banjaluke, a drugo iz Laktaša, rekla je Markanović.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere u cilju utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave, te da se utvrdi da li je još lica učestvovalo u pomenutom događaju.

Prema nezvaničnim informacijama, hapšenju je prethodila tuča, najvjerovatnije između dvije navijačke grupe, a oštećeni su se slučajno zadesili na pomenutoj lokaciji. Navodno se radi o Nikoli Driniću i Ognjenu Filipoviću.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *