Banjalučanin pronađen u šumi nakon pljačke pumpe

Hronika

Svega 35 minuta nakon što je iz skladišnog dijela benzinske pumpe “Nestro Petrol” u Čardačanima, kod Laktaša, ukradena veća količina cigareta, policija je u obližnjoj šumi uhapsila Željka Lazarevića (38) iz Banjaluke, osumnjičenog za tu tešku krađu.

Njega su, kako saznaju “Nezavisne”, uhapsili pripadnici Policijske stanice Laktaši jutros oko 03.15 časova. Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da je osumnjičeni uhapšen zahvaljujući brzoj reakciji policije, a nakon saznanja da je počinjena ova teška krađa.

“Lice se sumnjiči da je iste noći oko 2.40 časova izvršilo tešku krađu jer je upotrebom podesnog alata i fizičke snage djelovao na prozor skladišnog dijela benzinske pumpe, odakle je otuđio veću količinu cigareta različitih proizvođača”, navela je Markanovićeva.

Tokom uviđaja, kao i pretresa terena, pronađene su i izuzete cigarete koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. Materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

“O svim prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prema čijim instrukcijama će se preduzimati dalje mjere i radnje prema osumnjičenom licu”, navela je Markanovićeva.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *