Pronađena bomba u automobilu u centru Banjaluke

Hronika

U automobilu marke “škoda” parkiranom u blizini Centra javne bezbjednosti Banjaluka pronađena je eksplozivna naprava. Policija je blokirala Ulicu Vojvode Momčila.

Eksplozivna naprava je uklonjena a uviđaj je završen. U pitanju je bila ručna bomba “kašikara”.

Bombu, koja je nađena na škodi dovezao je vozač tog automobila, a koji je pripadnicima CJB Banjaluka došao da prijavi da mu je prijećeno. On je, naime, na vozilu pronašao cjeduljicu sa prijetnjom, te je došao da to prijavi policiji, a zatim je uočeno da se na prostoru između prednje šajbe i poklopca motora nalazi skrivena kašikara.

“Pripadnici CJB Banjaluka, 15. novembra oko 12 časova, u Ulici vojvode Momčila u Banjaluci, bezbjedno su uklonili eksplozivnu napravu koja je bila postavljena na škodi privatnog vlasništva”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka. Po njenim riječima, izvršen je uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa navedenim događajem je u toku”, uvjerava Markanovićeva, prenose Nezavisne novine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *