Petorica Teslićana osumnjičeni za zlostavljanje maloljetnika

Hronika

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnesen je izvještaj protiv pet lica iz Teslića osumnjičenih da su zlostavljala maloljetno lice zbog pisanja grafita.

 

Policija iz Teslića podnijela je izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.B. (32), Đ.V. (22), S.L. (24), R.D. (21) i P.A. (38) osumnjičenih da su 12. marta pojedinačno i zajedno fizički napala maloljetno lice koje je pored osnovne škole u Tesliću sa društvom ispisivalo grafite, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

 

Oni su maloljetno lice stavili u prtljažnik automobila “fijat” i odvezli na jednu lokaciju, a potom automobilom “folksvagen šaran” na drugu lokaciju, gdje su mu naredili da uđe u kontejner, a zatim ga fotografisali.

 

Nakon što mu je jedan od osumnjičenih naredio da se kreće ispred njega, oštećeni je iskoristio trenutak nepažnje i uspio da pobjegne, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja Teslić.

 

Lica S.B. (32) i Đ.V. (22) osumnjičena su za protivpravno lišenje slobode, a S.L. (24), R.D. (21) i P.A. (38) za protivpravno lišenje slobode i nanošenje tjelesne povrede.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *