Banjaluka: Zaplijenjena droga, tri lica uhapšena

Hronika

Pripadnici CJB Banjaluka zaplijenili su drogu i uhapsili tri lica, i to jednog Banjalučanina, te dvojicu Trebinjaca, potvrđeno je iz policije.

Naime, pripadnici banjalučke Policijske stanice Obilićevo i Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka juče su, na osnovu operativnih informacija, u banjalučkoj Ulici cara Lazara legitimisali D.M. (20) iz ovog grada, te kod njega pronašli i oduzeli oko 10 grama materije koja asocira na marihuanu, razvrstanu u više pojedinačnih pakovanja.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, pretresen je stan koji koristi D.M. u banjalučkoj Ulici Todora od Stalaća, gdje je pronađeno i oduzeto 87 komada sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenske indijske konoplje”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Istog dana u banjalučkoj Ulici Dositeja Obradovića, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, policajci su pretresli kuću koju koriste dvadesetogodišnji Trebinjac Đ.J. i njegov sugrađanin i vršnjak N.Đ.

Tu je pronađeno i oduzeto oko 148 grama materije koja asocira na marihuanu, ali i vagu za precizno mjerenje, kao i mobilni telefon.

“Izuzeti predmeti će biti deponovani u Osnovnom sudu, a sve dalje mjere i radnje prema licima, nakon završenog ispitivanja, biće preduzete po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navela je Markanovićeva.

Atv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *