U Gacku treći dan zaredom prijavljuju nestanak novca sa računa

Hronika

Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da je sa tekućeg računa jedne osobe u banci u ovom mjestu ukradeno oko 16.500 KM i 11.000 evra, saopšteno je danas iz Policijske uprave Trebinje.

 

Kako je navedeno u saopštenju u toku je rasvjetljavanje krivičnog djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

 

Prema nezvaničnim saznanjima Srne, novac je ukraden od P.B.

 

Ovo je treći put u posljednja tri dana da građani prijavljuju nestanak novca sa računa.

 

Podsjetimo, Policijska stanica Gacko saopštila je juče da radi na rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja u jednoj banci čiji komitenti u Gacku već dva dana zaredom prijavljuju nestanak novca sa računa, a radi se o sumi od oko 17.000 maraka.

 

Najprije je majka jednog studenta prijavila da joj je sa sinovog računa otuđeno 3.823,96 evra, da bi sutradan policija zaprimila novu prijavu da mu je sa tekućeg i deviznog računa otuđena suma od oko 10.000 maraka.

 

“U pitanju su dvije različite prijave, odnosno, dva različita lica koja su prijavila da im nedostaju određena novčana sredstva s računa, u vezi sa čim službenici Policijske uprave Trebinje i Okružno javno tužilaštvo Trebinje sprovode određene istražne radnje, u cilju utvrđivanja odgovornosti u ovom slučaju, a u narednim danima ćemo imati određene rezultate o kojima ćemo obavijestiti javnost”, kazao je ranije načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

 

On kaže da u cilju istrage ne može govoriti o detaljima, osim da su u pitanju različite osobe i različiti računi koji nemaju veze jedni sa drugima, osim da su imali račune u istoj banci.

 

U toku je, navode, rad na rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *