Trebinje: Pokušaj ubistva bivšeg policajca

Hronika

Bivši policajac iz Trebinja Darko Gurović, ostao je nepovrijeđen, nakon što je, za sada nepoznato lice, pucalo na njega u Hercegnovskoj ulici u Trebinju.

Pucnjava se desila tri časa iza ponoći u Hercegnovskoj ulici, u kojoj stanuje Gurović.

Gurovića je, kako saznaju “Nezavisne”, do stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici u kojoj živi, dovezao prijatelj, a kada je izlazio iz automobila nepoznati počinilac je zapucao.

Od ozljede su ga, najvjerovatnije, sačuvali okolni automobili na parkingu zgrade, jer su na jednom vozilu marke fiat i jednom golfu ostale rupe od metaka.

O svemu će se naknadno izjasniti Okružno tužilaštvo u Trebinju, čiji je tužilac Gordana Šalvarica bila na licu mjesta i izvršila uviđaj zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Trebinje.

U policiji je samo potvrđeno da je uviđaj okončan, da je djelo okarakterisano kao ubistvo u pokušaju, te da će se o svemu naknadno izjasniti.

Gurović, koji je nekada bio pripadnik Centra javne bezbjednosti Trebinje, bio je osuđivan zbog krivičnog djela neovlštene proizvodnje i prometa opojnih droga prije dvije godine kada je pred Tužilaštvom BiH sporazumno priznao krivicu za ovo krivično djelo.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *