Užasan napad u Banjaluci: Psi izujedali nekoliko osoba, muškarac preminuo

Hronika

Više pasa čiji je vlasnik S.B. iz Banjaluke napalo je juče građane Banjaluke u Ulici Žarka Zgonjanina i nanelo im teške povrede po celom telu, a navodno je jedna osoba preminula.

Nakon napada razjarenih pasa na mesto događaja, kako pričaju sagovornici “EuroBlica” došlo je više policijskih patrola i vozila Hitne pomoći.

Policija je privela osumnjičenu vlasnicu pasa. Ispred kuće vlasnika pasa trenutno nalazi se Komunalna policija, javlja novinar “EuroBlica” sa mesta užasa.

Dodaje da je jedan ogroman pas i dalje u dvorištu, te da vlasnici nisu želeli ništa da komentarišu.

– Vozi Boga ti, nista ne želimo komentarisati – kazali su samo.

Prema još nepotvrđenim informacijama, jedan teško povrijeđeni građanin je, nakon pada u komu, navodno preminuo! “Nezavisne” saznaju da ga je pas ugrizao za venu kada je branio kćerku od te životinje. Djevojku su osim oca, branili i majka i brat.

Više građana, upoznatih sa dešavanjima u ovoj ulici koja se, zajedno sa ulicom Trla, proteže od fabrike “Kosmos” do planinarskog doma Šibovi, tvrde da je riječ je o vlasničkim psima, koji navodno pripadaju osobi sa inicijalima B. N. Građani s kojima smo razgovarali ističu da vlasnik odranije ima neodgovoran odnos prema držanju životinja.

“U napadu pasa sinoć je povrijeđeno pet ljudi”, tvrdi jedan od sagovornika ATV-a.

U policiji potvrđuju da se napad dogodio, ali ne preciziraju koliko je pasa u pitanju i o kojem broju povrijeđenih građana je riječ.

Prema njihovim dosadašnjim saznanjima, psi su prvo napali vlasnika, a onda i prolaznike, koji su morali da odu u Hitnu pomoć, s tim da policija još nema saznanja o intenzitetu povreda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *