Uprkos Dodikovoj zabrani SNSD-ovci sa Kormakovom na Trebeviću

Politika

Američka ambasadorka u BiH Morin Kormak danas je bila na Trebeviću, gdje se družila sa predstavnicima lokalnih vlasti iz Istočnog Sarajeva, prenosi portal BN.

Zanimljivo je da su se sa Kormakovom zajedno fotografisali lokalni funkcioneri svih politčkih stranaka na području grada, među kojima je bio i predstavnik SNSD-a.

Pored Kormakove na Trebeviću je bio i američki diplomata Hojt Ji, koji je tražio sastanak sa predstavnicima vlasti koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa običnim ljudima.

Bio je ovo radni doručak na Tebeviću u restoranu “Brus”.Sastanak nije najavljen, ali sudeći po fotografiji svi su bili dobro raspoloženi.

Radnom doručku bili su i funkcioneri SNSD-a Milorada Dodika koji Kormakovu i Hojt Jia smatra funkcionerima stare američke administracije, koji “nisu dobrodošli” u Republiku Srpsku.

Dodik Kormakovu proglasio nepoželjnom u Republici Srpskoj i naložio kadrovima SNSD da se sa njom ne sastaju.

Na radnom doručku sa Kormakovom i Hojt Jiom bili su predsjednik Skupštine Pale Predrag Vučičević (PDP), potpredsjednik skupštine Pale Siniša Lasica (NDP), načelnici opština Istočni Stari Grad Bojo Gašanović (SDS), Istočna Ilidža Marinko Božović (SDS), Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić (SNSD).

rtvbn.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *