Banjalučkim socijalistima pridružila se grupa uglednih ljekara

Politika

Gradskom odboru Socijalističke partije u Banjaluci pristupila je grupa ljekara koji će biti članovi Savjeta za zdravstvo ove stranke.

Pristupnice su potpisali dr Snježana Trninić, specijalista medicine rada iz Zavoda za medicinu rada i sporta, dr stomatologije Petko Krčić, dr Radomir Radošević iz UKC Banjaluka, Zorana Sučević, doktor medicine iz zavoda “dr Miroslav Zotović” i doktor medicine Maja Stojanović iz banjalučkog Doma zdravlja.

Sa novim članovim razgovarao je predsjednik Gradskog odbora SP Banja Luka Goran Selak, koji je ovom prilikom istakao da će novi članovi biti ključni za formiranje Savjeta za zdravstvo.

– Radi se o stručnjacima koji će svojim znanjem pomoći razvoj partije i uzeti aktivno učešće u rješavanju problema građana i borbi za običnog čovjeka. Radujemo se i ponosni smo što sve više ljudi upravo u Socijalističkoj partiji vidi vrijedne ljude i dobre ideje. Naši novi članovi će nam biti od ogromne pomoći u formiranju Savjeta za zdravstvo i rješavanju problema građana u ovoj oblasti – rekao je Selak.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *