Mektić: Tužiću sve koji šire laži o meni

Politika

 

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH, Dragan Mektić, najavljuje da će tužiti sve one koji šire laži i dezinformacije kako bi ga politički i profesionalno diskreditovali.

Mektić tvrdi da zna šta je pozadina hajke na njega, ali poručuje onima koji tu hajku vode da borba protiv kriminala i korupcije neće biti zaustavljena.

– Optuživali su me za ratni zločin, za kriminal, za lažnu diplomu, govorili da nisam Srbin nego Hrvat koga je usvojila srpska porodica, optuživali su me da da sam ubačeni tajni agent hrvatske obavještajne službe, a kada sam sve te bolesne laži dokumentovano demantovao krenuli su ispočetka, opet je na dnevnom redu moja diploma – kaže Mektić i najavljuje tužbe.

Prvi na spisku je Dževad Galijašević protiv koga će podnijeti krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje.

-Vrlo brzo javnost će saznati ko je u pravu. Onaj ko ne bude u pravu mora biti kažnjen. Ako moja diploma nije ispravna i validna, ja treba da budem najoštrije kažnjen, ali ako to nije istina, onda Dževad Galijašević u krivičnom postupku mora da bude i sankcionisan- kaže Mektić.

On dodaje da se sve te lažne optužbe ne plasiraju slučajno i tvrdi da iz toga stoji organizovan tim koji finasira Vlada i predsjednik Republike Srpske.

– Oni koji pred zakonom i narodom ne mogu da se odbrane od optužbi za kriminal i korupciju, šire laži o meni kako bi me zaustavili, ali neće uspjeti- ističe Mektić.

BN TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *