Tegeltija reizabran za predsjednika OD SNSD

Politika

Predsjednik SNSD Milorad Dodik, prisustvovao je sinoć u Mrkonjić Gradu opštinskoj izbornoj konferenciji SNSD, na kojoj je ponovo za predsjednika opštinskog odbora stranke izabran Zoran Tegeltija.

Dodik je istakao da Mrkonjić Grad ima čim da se ponosi, jer je to danas jedna od najperspektivnijih i najsređenijih opština u Republici.

-Mrkonjić je bio razrušen, devastiran, učinili smo sve da to bude jedna od najperspektivnijih opština u Srpskoj. Ovdje smo devet puta pobijedili u neprekidnom nizu na izborima – naglasio je Dodik i dodao je to sve bilo moguće zato što je opštinska organizacija u Mrkonjiću dala važne kadrove i za opštinu i za Republiku.

Dodik je naveo da su ti ljudi predano radili, rukovodili i obavljali svoje dužnosti, te zahvalio stanovnicima Mrkonjić Grada za podršku koju daju SNSD-u.

Tegeltija je napomenuo da se obilježava 20 godina SNSD-a u Mrkonjić Gradu, da su svi dobri projekti u ovoj opštini realizovani zahvaljujući SNSD-u, te poručio da će ova stranka i dalje biti najjača politička opcija u Mrkonjić Gradu.

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović, čestitala je Mrkonjićanima na dobrim rezultatima koje ostvaruju na izborima.

-Sigurna sam da ćemo i ove godine svi zajedno dati doprinos jednoj velikoj i dobroj ideji, a to je jaka Republika Srpska i zadovoljni naši građani – rekla je Cvijanovićeva.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *