PDP predstavio “Program obnove Srpske”

Politika

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Republike Srpske Branislav Borenović kaže da je “Program obnove Srpske” kvalitetan dokument koji nudi rješenja za tri ključne stvari – posao, dostojanstvo i pravdu.

On kaže da PDP ima pripremljen set zakonskih rješenja koji će stvoriti pravedno i dostojanstveno društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i Ustavom Republike Srpske.

Borenović, koji je večeras u Prnjavoru prisustvovao predstavljanju ovog programa, rekao je da PDP ima konkretno rješenje da građani žive od svog rada, da njihove porodice imaju normalan život, da rade u svom gradu, u svojoj lokalnoj zajednici jer je to najveći kvalitet života koji mogu imati.

Predstavljanju ovog programa prisustvovao je i član Glavnog odbora PDP Saša Čekrlija rekao je da su građane Prnjavora večeras upoznali o tome šta je i od čega se sastoji budžet, na šta se sve troše novci, te šta PDP ponuditi ukoliko pobijede na izborima.

– Predstavili smo građanima šta ćemo kokretno uraditi, kolika će biti cijena rada, kolike će biti plate i penzije, koliko će rad biti oporezovan – kaže Čekrlija.

O “Programu obnove Srpske” Prnjavorčanima je govorila i predsjednik Ekonomskog savjeta PDP-a Jelena Trivić, piše ATV.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *