Mektić: Dokazaćemo da MUP stoji iza trgovine drogom u Banjaluci!

Politika

Dokazaćemo da vrh MUP-a Republike Srpske stoji iza trgovine drogom u Banjaluci, tvrdi ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić.

Gostujući u emisiji “Izazovi” BN televizije, Mektić je rekao da ima dosta argumenata i i da će ako mu se ukaže prilika u oktobru “dokazati da vrh MUP-a stoji iza droge u Banjaluci”.

– Dokazaćemo da vrh MUP-a Republike Srpske stoji iza trgovine drogom u Banjaluci, rekao je Mektić i poručio roditeljima da čuvaju svoju djecu “od takvog vrha policije”.

Ministar bezbjednosti Dragan Mektić je izjavio i da predstavnici vlasti u RS pokušavaju da zloupotrijebe migrantsku krizu u predizborne svrhe, kako bi pažnju javnosti skrenuli sa svakodnevnih problema građana.

– Kako je moguce da na prelazima u Trebinju i Zvorniku ulaze migranti, a da mi nemamo presječene te ulaske, upitao je Mektić, aludirajući na ulogu MUP-a RS.

On je naglasio da Bosni i Hercegovini nedostaje 500 graničnih policajaca da bi granica bila pod punom kontrolom i da je osnovni problem nedostatak novca za finansiranje ljudi i nabavku opreme.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *