SNSD počeo kampanju, Dodik najavio pobjedu

Politika

Kandidati SNSD za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS Milorad Dodik i Željka Cvijanović prvi predizborni plakat zalijepili su danas u podne u banjalučkom parkiću u neposrednoj blizini Palate Republike.

Dodik je rekao da SNSD ovim potezom kreće u kampanju, mada su veći dio posla već obavili, te da sve ankete govore o pobjedi SNSD.

– Naša pobjeda će biti veličanstvena. Učinićemo sve da kampanja bude fer i korektna. Srpskoj trebaju fer i pošteni izbori, ne želimo nestabilnost RS – rekao je Dodik.

On je dodao da je važno da RS može da ide putem stabilnosti, a to jedino može uz Željku i njega.

– Znamo odgovore na mnoge izazove koji nas čekaju u budućnosti. Jedino velika pobjeda SNSD može obezbijediti stabilnost RS – istakao je Dodik.

Kandidat SNSD za predsjednika Srpske Željka Cvijanović rekla je da vjeruje u pobjedu ove strane i stabilnost institucija Srpske.

– Kampanja je samo manifestiacija našeg okupljanja. Očekujem pobjedu i realitaciju svega što je započeto za dobrobit naših građana – rekla je Cvijanovićeva.

Dodik se obratio i Davoru Dragičeviću, ocu nastradalog Davida poručujući mu da je na njegovoj strani.

– I ja želim da se dođe do istine i otpočetka sam bio uz njega. Ovo je bolno za sve i svi želimo da se istina što prije otkrije. Najveća odgovornost je na tužilaštvu – poručio je Dodik.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *