Ivanić: Imaćemo mirne izbore, građani treba da glasaju

Politika

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je Savez zainteresovan za mirne izbore, te da građani 7. oktobra izađu i glasaju po svojoj volji.

Ivanić je rekao da će kandidati Saveza za pobjedu imaju podršku građana i da će pobijediti na predstojećim izborima.

– Mi ćemo obezbijediti mirne izbore, a građanima poručujem da izađu i glasaju po svojoj volji – rekao je Ivanić na izbornoj konvencija partija Saveza za pobjedu u Kozarskoj Dubici.

On je istakao da je važno da građani izađu na izbore da bi 7. oktobar bio istinski praznik demokratije u kome će narod, a ne manjina, iskazati svoju političku volju.

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica pozvao je građane da 7. oktobra daju povjerenje ljudima za koje smatraju da će raditi za narod i Republiku Srpsku.

– Uvjeren sam da ćemo imati dostojanstvene, mirne i demokratske izbore. To je ono što je potrebno Republici Srpskoj – rekao je on.

Govedarica kaže da je takođe uvjeren u pobjedu kandidata Saveza za pobjedu, poslije koje će već 8. oktobra početi da rade za narod i Republiku Srpsku.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *