Borenović: Moramo sačuvati pametne i stručne ljude od ponižavanja

Politika

Drago mi je da gledam proteklih mjeseci jedan hrabri narod koji je spreman da mijenja stvari, narod koji se budi i razmišlja trezveno svjestan da je zaslužio više, bolje.

Poručuju javno, a mi ih podržavamo u tome da je ključna promjena ona u načinu ponašanja, odnosa prema javnom dobru te nema više prostora za raskalašno življenje onih koji vladaju.

Moramo u potpunosti promijeniti model ponašanja u smijeru da davanje šanse sposobnim a ne podobnim nema alternativu i da ne smijemo biti osvetoljubivi, poručio je predsjednik Partije demokratskog progresa i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Branislav Borenović svim građanima u Srpskoj sa nadom da će u nedjelju da glasaju prema sopstvenim, a ne tuđim uvjerenjima.

Borenović napominje da se PDP neće za pozicije vlasti baviti revanšizmimima niti degradirati mlade i stručne ljude koji su do sada bili primorani da svoje profesije “usklađuju” sa partijskim knjižicama.

– To znači da im mi želimo poručiti da će uskoro doći vrijeme u kojem će moći slobodno da razmišljaju svojom glavom i budu kritični u situacijama u kojima to trebaju da budu a da ih niko za to neće nikada diskriminisati. Moramo sačuvati pametne i stručne ljude od ponižavanja! Dosta je! Vrijeme je da istina i pravda dobiju svoje mjesto u ovoj zemlji a zakoni postanu jednako vrijedni za sve – jasan je Borenović.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *