Čavić: Ako to radi zbog medijske pažnje Radojičić bolje da ne izlazi na TV duel

Politika

Kandidat Saveza za promene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić nije iznenađen pristankom protivkandidata Igora Radojičića (SNSD) na TV duel.

– Nije me iznenadio njegov pristanak, jer je prirodno i normalno da se oni koji su kandidati za javne funkcije, kao što je kandidat za gradonačelnika najvećeg grada Srpske, predstave građanima. Valjda i on treba da ima potrebu, kao što imam i ja, da javnost čuje i vidi naše sučeljavanje i šta to zapravo nudimo građanima – rekao je Čavić.

Komentarišući Radojičićevu ocenu da je njegov protivkandidat “vidno nervozan, jer mu kampanja nema odziv u javnosti, zbog čega mu je potrebna medijska pažnja”, Čavić je odgovorio:

– Ne znam zašto bih ja trebalo da skrećem pažnju. Valjda bi i on kao kandidat isto trebao da traži TV duel, a ne da odgovara na moj poziv. Međutim, ako Radojičić misli da dođe na TV duel kako bi se samo “skretala pažnja”, onda ne treba ni doći – poručio je Čavić.

Navodi da bi izborni štabovi uskoro trebalo da dogovore termin i listu pitanja za televizijski duel.

– Nemam nikakav problem sa takvim dijalog emisijama. Više puta sam učestvovao na izborima kao individualni kandidat, a za Radojičića je to prvi put i možda će se pomalo “gubiti”. Svaki početak je težak, pa i ovaj njegov – poručio je Čavić.

EuroBlic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *