Zvizdić u zvaničnoj posjeti Beogradu

Politika

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je danas na Aerodromu “Nikola Tesla” predsjedavajućeg Savetu Bosne i Hercegovine Denisa Zvizdića i članove delegacije Bosne i Hercegovine.

U srdačnom i neformalnom razgovoru obije strane izrazile su zadovoljstvo zbog posjete Srbiji, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Dačić je poželio dobrodošlicu delegaciji BiH koju osim Zvizdića čine i zamjenik predsedavajućeg i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, zamjenik predsedavajućeg i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda, ministar spoljnih poslova Igor Crnadak i ministar komunikacija i transporta Ismir Jusko, navodi se u saopštenju.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da će sa predsedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Beogradu razgovarati o važnim pitanjima za dvije države, ističući da je važno razgovarati o zajedničkoj budućnosti.

Vučić će sa Zvizdićem razgovarati sutra, a večeras će sa njim imati neformalnu večeru.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *