Tadić: Politika traži ozbiljan rad i odluke, improvizacije su prošlost

Politika

Predsjednik Narodne stranke Ognjen Tadić prisustvovao je u Beogradu obilježavanju prve godišnjice Centra za edukaciju Srpske napredne stranke (SNS).

Godišnjica je obilježena radno, a tema svečanog skupa je bila Političko obrazovanje kao uslov ozbiljne politike i kontinuiranog uspjeha u izbornom procesu.

– Danas politika traži ozbiljan rad, ozbiljne ljude i ozbiljne odluke. Improvizacije ostaju u prošlosti. SNS je pokazala da iskren odnos prema građanima i realna predizborna obećanja koja stranački predstavnici dosljedno ispunjavaju, predstavljaju mjeru dobre politike koju je narod spreman da cijeni i podrži, rekao je Tadić u svom obraćanju.

Obilježavanju godišnjice Centra za edukaciju SNS prisustvovali su potpredsjednik SNS Marko Đurić i Veroljub Arsić, potpredsjednik Narodne skupštine Srbije.

Iako je osnovan prije godinu dana, Centar za edukaciju SNS postigao je značajne rezultate u edukaciji stranačkih aktivista i potencijalnih kandidata za vođenje izborne kampanje.

Šef centra je iskusni stručnjak za politički marketing i organizaciju izbornih kampanja Milan Stevanović-Piksel koji je, pored opštih seminara koji pokrivaju organizacioni, timski i medijski rad u okviru odbora SNS, uveo i specijalne edukativne module za stranačke kandidate i aktiviste.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *