Konkurs za treću “Banjalučku gitarijadu 2018”

Kultura

S ciljem promocije banjalučke pop i rok scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva mladih autora i grupa iz banjalučke regije, agencija “Queen estrada” organizuje treću “Banjalučku gitarijadu 2018”, koja će se održati 2. jula 2018. godine na tvrđavi Kastel, u okviru festivala “Banjalučki dani muzike 2018”.

Konkurs za prijave je otvoren, a pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave se podnose elektronskim putem, na email adresu: queenestradazoka@gmail.com.

Potrebno je priložiti snimke dvije ili više autorskih kompozicija, tekstove kompozicija, spisak članova grupe sa kontaktima, biografiju i fotografiju benda.

Prijave za učešće na ovoj gitarijadi potrebno je poslati najkasnije do 20. juna 2018. godine, a lista učesnika biće objavljena dan kasnije na FB stranicama “Banjalučka gitarijada” i “Queen estrada”.

Pobjednike bira publika i stručni žiri, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i promotivnim nastupima na festivalima širom regije.

Nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *