Noćni život, gole grudi i Božić u Banjaluci (FOTO)

Magazin

Ovih dana na Instagramu je popularna fotografija na kojoj poziraju dvije banjalučke starlete, od kojih je jedna pokazala obnažene grudi, za šta je zaslužan sir_john_sr

Jedan od razloga za povećan broj turista u Banjaluci tokom novogodišnjih praznika, osim tradicionalne gostoljubivosti, dobre hrane i noćnog provoda, svakako su i Banjalučanke koje su po svojoj ljepoti prepoznate širom Balkana.

Odlučujući faktor mogao bi da bude i trend obnaženih grudi među starletama najvećeg grada u Republici Srpskoj. Tako je ovih dana virtuelnu pažnju privukla Tanja Šobot, jedna od klaberki poznatih po zagarantovano dobrom noćnom provodu u banjalučkim lokalima.

Korisnik Instagram profila sir_john_sr objavio je fotografiju ove Banjalučanke obnaženih grudi, na kojoj pozira sa svojom “poznatijom” koleginicom Žanom Braunović, još jednom domaćicom popularnog banjalučkog noćnog kluba.

Sve je bilo propraćeno kratkim komentarom: “Božić u Banjaluci”.

Da moda golih grudi nije zaobišla ni Banjaluku pokazuje primjer od prije mjesec dana, kada je još jedna od klaberki objavila eksplicitnu fotografiju. Riječ je o Zorici Đuričić, još jednoj od najpraćenijih Instagram Banjalučanki, koja je namjerno ili slučajno, mnogobrojnim pratiocima na ovoj društvenoj mreži pokazala svoje adute.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *