Šta muškaraci treba da znaju o oralnom seksu?

Magazin

Muškarci otvoreno kažu šta vole, a šta ne kada je riječ o oralnom seksu. I žene su odlučile progovoriti i otkriti istinu. Uz malo eksperimentisanja oralni seks može postati sasvim novo iskustvo.

Otvoren razgovor

Niste zadovoljni oralnim seksom, a ne kažete to u trenutku kada partner pokušava da vas zadovolji? Onda mu obavezno recite prije ili poslije seksa. Jednostavno mu nakon oralnog seksa objasnite šta sljedeći put treba da ponovi, a šta vas baš nije previše oduševilo. Savjeti šta treba poboljšati, ali oprezni, nježni, vrlo su poželjni. Ali taktično, u kombinaciji sa pohvalama.

Neka govori vagina

Ako pritisnete vaginu za vreme oralne stimulacije na njegova usta, to je znak za „malo brže, molim“, a ako je odmaknete, to znači „prejako je“. To se inače događa automatski – a strastveno kruženje sugeriše da je sve kako treba.

Igra prstima

Pokažite mu da vam za vreme stimulacije prstima može pružiti dodatno uživanje. Najbolje je da sami stavite ruku tamo gdje želite da vas dodiruje.

Oprez, dragi!

Muškarci često pogrešno vjeruju da mogu jezikom – pošto je mekši od prstiju – vojnički da napadnu na klitoris. A to može biti nelagodno, jer žene vole da se u početku nježno ispipava situacija. Zato objasnite partneru da je klitoris vrlo osetljiv i da mora da bude mnogo nježan. Ne bi bilo zgorega reći da se kunilingus ne odigrava samo unutar, nego i u spoljašnjim područjima vagine.

Oralni seks ne podrazumijeva samo intimno područje

Kod oralnog seksa jako je uzbudljivo ako se uključe i drugi dijelovi tijela. Njegove ruke na vašim grudima, na vagini ili na zadnjici, njegova glava usmjerena na vaša bedra, grudi… Usmjeravajte ga tamo gdje vam prija, oboje ćete biti srećni rezultatom.

Hvala, dragi!

Kada vaš partner isprati sva uputstva, uhvati pravi ritam i pogodi prava mjesta, to mu i kažite. “To, tako je, tu!“ ili „nemoj stati!“ mnogo će mu značiti. Kasnije mu prenesite koliko ste uživali.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *