Harry i Meghan ušli u Ginisovu knjigu rekorda

Magazin

Princ Harry i supruga Meghan ostvarili su rekord u brzini kojom su privukli milion pratitelja na Instagramu, objavila je u srijedu Guinnessova knjiga rekorda.

 

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa otvorili su zajednički profil u utorak i za pet sati i 45 minuta već ih je pratilo milion osoba.

 

Prethodni rekorder je bio južnokorejski K-pop pjevač Kang Daniel, kojem je za to trebalo dvostruko više vremena (11 sati i 36 minuta).

 

On je u tome pothvatu za samo nekoliko minuta bio brži od pape Franje (12 sati). U srijedu je Instagram stranicu mladog kraljevskog para nazvanu ‘sussexroyal’ pratilo 2,7 miliona pretplatnika.

 

– Dobro došli na naš službeni Instagram profil, veselimo se što ćemo na njemu dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave – napisali su Meghan i Harry u svojoj prvoj i za sada jedinoj objavi popraćenoj nizom zajedničkih fotografija.

 

 

Nekoliko sedmica prije rođenja njihova prvog djeteta Meghan se tako vratila na društvene mreže nakon što je dosta prije braka s Harryjem u maju 2018. zatvorila svoj blog The Tig i profil na Instagramu.

 

Hayat.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *