Open IPTV i dalje ima najraznovrsniju ponudu programa

Magazin

Ekskluzivno na TV CINEMAX, film “Adidas protiv Pume”, nedjelja, 5.2.2017. u 16.30 časova

Film je zasnovan na istinitoj priči smještenoj između 1924. i 1954. godine i opisuje život, rad i udaljavanje braće Adolfa i Rudolfa Daslera, što je dovelo do osnivanja dva carstva sportske opreme, Adidasa i Pume. Svijet sporta bi bilo teško zamisliti bez braće Dasler.
Adolf Adi Dasler i njegov brat Rudolf imaju potpuno različit temperament, kao i praktično sve ostalo. Jedino oko čega se slažu jeste njihova misija: proizvodnja savršene sportske obuće. S obzirom na njihove jedinstvene talente – Adi je imao pronalazački dar, a Rudi je bio pragmatični biznismen – braća su savršeno dopunjavala jedan drugog. Međutim, njihove Ahilove pete bile su njihove supruge. Film je zasnovan na istinitoj priči o dva carstva sportske opreme, Adidasu i Pumi.

Televizijski kanal HBO 2, u ovosedmičnom izdanju je zakazao druženje uz komediju “Poželjna Amerikanka”, a koja je na programu 7. februara u 17.35 časova

Trejsi (Lola Kirk) je usamljena brucoškinja u Njujorku, koja ne vodi uzbudljiv studentski život niti je očarana glamurom metropole kao što se nadala. Ali, kad je buduća polusestra Bruk (Greta Gervig) – stanovnica Tajms skvera i odvažna gradska kul devojka – uzme pod svoje, Trejsi zaboravlja na razočaranje dok je Bruk zavodi svojim primamljivim ludim planovima.

Fantastičan akcioni film“Bez izlaza”, kanal HBO nam donosi u srijedu, 8. februara, u terminu od 21.55 časova

Oven Vilson, Pirs Brosnan i Lejk Bel glume u ovom napetom akcionom filmu. „Bez izlaza“ govori o američkom biznismenu i njegovoj porodici koji se doseljavaju u svoj novi dom u jugoistočnoj Aziji. Iznenada se nađu usred nasilnog političkog prevrata i moraju što prije da nađu bezbjedan izlaz iz situacije dok pobunjenici nemilosrdno napadaju grad.

Ponovo ekskluzivna premijera na National Geographic kanalu “Apokalipsa: bitka kod Verdena”, u četvrtak, 9. januara u 22.55 časova. Dvodjelni dokumentarac u trajanju od 60 minuta.

Krajem 1915. godine, britanski i francuski oficiri su se nadali da će okončati krvoproliće pomoću ofanzive planirane na Somi, narednog ljeta. Ali, 21. februara 1916, Nijemci su ih iznenadili usmjerivši čeličnu oluju na Verden, 20 kilometara prve linije fronta, samo 230 kilometaraod Pariza. Trista dana i noći Verden je bio pozornica najgoreg obračuna između Francuske i Njemačke u Prvom svjetskom ratu. Hoće li novi verdenski komandant general Peten okončati ovaj pokolj?

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *