TV serija donosi priču o tajnama banjalučkog “Hotela Balkan”

Magazin

Na proljeće 2020. godine gledaćemo novu seriju, čija je radnja smještena u tridesete godine prošlog vijeka.

 

“Mnogi su proteklih nekoliko nedjelja primjetili fotografije na društvenim mrežama i zatrpali nas pitanjima gdje se nalazi hotel ‘Balkan’ i koja je cijena boravka u veličanstvenim sobama. Sada možemo da otkrijemo da se hotel nalazi nedaleko od Banjaluke, ali i to da je već ugostio svoje prve posjetioce – glumce i filmsku ekipu koji uveliko snimaju seriju ‘Hotel Balkan'”, rekla je direktorka serije Brankica Janković.

 

Dakle, riječ je o seriji “Hotel Balkan”, smještenoj u filmski studio “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke, kojoj je povjereno snimanje novog serijskog projekta Telekoma Srbije.

 

Inače, ova produkcijska kuća je pionir kinematografije u Republici Srpskoj čiji su projekti nagrađivani na regionalnim i svjetskim festivalskim takmičenjima.

 

“Telekom Srbija je, u skladu sa svjetskim trendovima, postao prepoznatljiv ne samo kao kompanija koja u vaše domove dovodi najbolje usluge, već i kao producent humorističkih serijala, dramskih serija i drugog televizijskog sadržaja. Mi smo težili ka tome da od Superstar TV-a napravimo srpski HBO i vjerujem da smo na dobrom putu jer su gledaoci mts televizije već prepoznali ovaj kanal kao mjesto za najbolje domaće serije. Zato sa nestrpljenjem očekujemo prvu epizodu ‘Hotela Balkan'”, izjavio je koordinator Telekom Srbija grupe za internet i multimediju Vladimir Lučić.

 

Scenario serije je nastao prema priči Nikole Kolje Pejakovića, potpisuje ga Nebojša Romčević, dok je režija povjerena nagrađivanom reditelju Saši Karanoviću.

 

Tvorci serije ističu da će “Hotel Balkan” gledaoce odvesti na putovanje kroz vrijeme u tridesete godine 20. vijeka, a pod krovom hotela spojiće se prošlost i sadašnjost.

 

“Porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama, u fokusu je radnje serije. Generacijski jaz, sukobi, borba za nasljedstvo, porodični grijesi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel”, otkriva autorski tim serije.

 

A koje još tajne kriju sobe “Hotela Balkan” gledaoci će saznati na proljeće 2020. godine kada je planirano emitovanje prve epizode na Superstar TV, jednom od premijum kanala Telekoma Srbije na kojem se emituju najbolji naslovi domaće filmske i serijske produkcije.

 

Superstar TV kanal mogu da prate korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom svijeta preko GO4TV.

 

mondo.ba

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *