James Zabiela stiže na Nektar FreshWave Festivalal

Magazin

Jedan od najpopularnijih disk džokeja današnjice, virtuoz za mix pultom James Zabiela, nastupiće 12. avgusta ove godine na Nektar FreshWave Festivalu!

Uprkos činjenici da je često proglašavan tehnički najpotkovanijim disk džokejem današnjice, James Zabiela je svoje mjesto u društvu odabranih i u istoriju upisanih izvođača elektronske muzike zaslužio nepogrešivim osjećajem za interakciju sa publikom!

Da sirova vještina nije dovoljna, dokazuje upravo Zabiela, DJ koga publika najviše cijeni zbog kompleksne muzičke raznovrsnosti, neumornog kretanja kroz stilove i razne muzičke periode, spojene u neponovljive setove, kakav nam bez sumnje sprema 12. avgusta, na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Svjetska publika još od 2005. godine uživa u njegovim izdanjima koja su izlazila na čuvenoj britanskoj izdavačkoj etiketi Rennessance, jednom od onih izdavača koji postoje od ranih devedesetih i predstavljaju esenciju izdavaštva elektronske muzike. Mnogobrojna remix izdanja za neka od najvećih imena svjetske elektronske scene ikad kao što su Sascha, Dave Brennan, Röyksopp, dovoljno govore o veličini talenta Zabiele!

Jedan od najdugovječnijih ”We Love… Space” resident DJ, nakon što je okončao 12 godina dugu rezidenturu, 2014. godine, okrenuo se nastupima širom svijeta, od Indije do Majamija.
Maksimalnim angažmanom u radu sopstvene izdavačke etikete Born Electric podržao je u vrtoglavom usponu na sceni izvođače kao što su Scuba, Midland, Modeselektor, Simian Mobile Disco i drugi.

Priča o talentu kojeg posjeduje potvrđena je na mnogobrojnim nastupima na najznačajnijim svjetskim festivalima i najvećim svjetskim podijumima, pa opet, uzbuđenje koje donosi čini da je svaki nastup poseban, autentičan i drugačiji od prethodnog!

DJ's

Podsjećamo da će ovogodišnje izdanje Nektar FreshWave festivala biti održano 10. 11. i 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a DJ residenti i promoteri su: Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i DJ Woodie! Kao i prošle godine kao domaćini tri festivalske bine ugostiće više od 30-ak izvođača iz regiona i svijeta. Ne sumnjamo da će na zadovoljstvo i najzahtjevnijih ljubitelja elektronske muzike biti užitak da se na pravi način ugoste neka od najvećih svjetskih imena koje možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Early Bird ulaznice u prodaji!

Uskoro će se u prodaji naći trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu trodnevnih, festivlskih ulaznica. Ulaznice će biti dostupne na nekoliko lokacija u gradu Banja Luka, a moćiće se kupiti i putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *