Obradujte se novim Samsung telefonom uz Moj Mix tarifu

Promo

Zabilježite najvažnije trenutke prazničnog raspoloženja uz Samsung uređaje iz bogate novogodišnje m:tel ponude . Vaše je samo da odaberete vašu idealnu Moj Mix postpaid kombinaciju bonusa za razgovore, poruke i mobilni internet, spojite je sa omiljenim modelom telefona koji možete kupiti na rate i uz novi mobilni telefon još više uživate u prazničnom raspoloženju.

Za vas izdvajamo:

Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 edge po cijeni od samo 1 KM uz tarifu Moj Mix VIP, uz koje na poklon dobijate i microSD karticu od 128 GB. Ovi telefoni su spoj najsavremenijih tehničkih performansi i elegantnog dizajna.

Samsung Galaxy J3 (2016) čija mjesečna rata uz Moj Mix Standard/Net iznosi samo 5,01 KM, posjeduje savršenu kameru za sjajne noćne fotografije i idealne selfije.

Samsung Galaxy J5 (2016) sa mjesečnom ratom od 5,85 KM uz Moj Mix Extra, a specifičnost ovog telefona je ta što njegove obje kamere imaju LED blic.

Samsung Galaxy J7 (2016) kojeg uz Moj Mix Top tarifu možete otplaćivati uz mjesečnu ratu već od 6,68 KM.

Ponuda uređaja vrijedi do isteka zaliha. Detalji o ponudi i plaćanjima na rate dostupni su vam na adresi www.mtel.ba ili putem besplatnog
info telefona 0800 50 000.

Srećni novi telefoni!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *